۱۳۹۸/۰۷/۰۹
برگزاری جلسه كمیسیون خدمات شهر شورای اسلامی شهر گلسار
روز سه شنبه مورخ 98/07/09 جلسه کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر گلسار در خصوص بررسی مسائل حوزه معاونت خدمات شهری و برنامه ریزی در خصوص ارائه خدمات مناسب به شهروندان به ریاست آقای فرشاد باقری(رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی) و با حضور شهردار ، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و مسئولین مجموعه حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری در سالن جلسات شهرداری گلسار برگزار گردید . در این جلسه همچنین در خصوص مسائل و اقدامات مربوط در واحدهای مجموعه معاونت خدمات شهری از جمله امور شهری ،فضای سبز ، ترافیک ، موتوری و نقلیه،آتش نشانی و خدمات ایمنی ، سد معبر مطالبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در بهبود موارد خدمات رسانی مصوباتی جهت انجام عنوان و مصوب گردید .

برگزاری جلسه  کمیسیون خدمات شهر شورای اسلامی شهر  گلسار :

روز سه شنبه  مورخ 98/07/09 جلسه کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر گلسار در خصوص بررسی مسائل حوزه معاونت خدمات شهری و  برنامه ریزی  در خصوص ارائه خدمات مناسب به شهروندان  به ریاست آقای فرشاد باقری(رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی)  و با حضور شهردار ، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و  مسئولین مجموعه حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری در سالن جلسات شهرداری گلسار برگزار گردید . در این جلسه همچنین در خصوص مسائل  و اقدامات مربوط در واحدهای مجموعه معاونت خدمات شهری از جمله امور شهری  ،فضای سبز ، ترافیک ، موتوری و نقلیه،آتش نشانی و خدمات ایمنی ، سد معبر مطالبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در بهبود موارد خدمات رسانی مصوباتی جهت انجام  عنوان و مصوب گردید .