۱۳۹۸/۰۷/۰۷
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گلسار مراسم تجلیل از آتش نشانان شهر به مناسبت هفتم مهرماه روز آتش نشانی و خدمات ایمنی با حضور شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر ، معاونین شهردار و مسئولین حراست و بازرسی شهرداری و آتش نشانان در ایستگاه آتش نشانی شهرداری گلسار برگزار شد.سید مهدی سادات رسول(شهردار گلسار) در این مراسم با تبریک هفتم مهرماه، روز آتش نشانی و خدمات ایمنی اظهار کرد: آتش نشانان ایثارگرانه در بسیاری از حوزه ها خدمت رسانی می کنند و مسئولیت آنان تنها اطفای حریق نیست و آتش نشانان وجود و سلامتی خود را کف دست می گذارند تا جان و مال مردم در ایمنی و امن بماند. حاج منوچهری(رئیس شورای اسلامی شهر گلسار) نیز ضمن تبریک این روز در سخنانی بیان داشت : شما آتش نشانان در جامعه و سازمان بزرگ شهرداری قشر تاثیرگذاری هستید . وی همچنین یاد و خاطره شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو، شهدای آتشنشان و جانبازان آتش نشان را گرامی داشت و عنوان نمود به وجود شما آتش نشانان فداکار افتخار می کنیم. در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سوی شورای شهر و شهرداری گلسار آتش نشانان تجلیل به عمل آمد.

برگزاری مراسم تجلیل از آتش نشانان شهر گلسار به مناسبت هفتم مهرماه روز آتش شنانی و خدمات ایمنی:

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گلسار مراسم تجلیل از آتش نشانان شهر به مناسبت هفتم مهرماه روز آتش نشانی و خدمات ایمنی با حضور شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر ، معاونین شهردار و مسئولین حراست و بازرسی شهرداری و آتش نشانان در ایستگاه آتش نشانی شهرداری گلسار برگزار شد.سید مهدی سادات رسول(شهردار گلسار) در این مراسم با تبریک هفتم مهرماه، روز آتش نشانی و خدمات ایمنی اظهار کرد: آتش نشانان ایثارگرانه در بسیاری از حوزه ها خدمت رسانی می کنند و مسئولیت آنان تنها اطفای حریق نیست و آتش نشانان وجود و سلامتی خود را کف دست می گذارند تا جان و مال مردم در ایمنی و امن بماند. حاج منوچهری(رئیس شورای اسلامی شهر گلسار) نیز ضمن تبریک این روز در سخنانی  بیان داشت : شما آتش نشانان در جامعه و سازمان بزرگ شهرداری قشر تاثیرگذاری هستید . وی همچنین یاد و خاطره شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو، شهدای آتشنشان و جانبازان آتش نشان را گرامی داشت و  عنوان نمود به وجود شما آتش نشانان فداکار افتخار می کنیم. در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سوی شورای شهر و شهرداری گلسار آتش نشانان تجلیل به عمل آمد.