۱۳۹۸/۰۷/۰۴
گلباران گلزار های شهدای شهر گلسار همزمان با هفته دفاع مقدس
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گلسار ، روز پنج شنبه مورخ 98/07/04 همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس خانواده معظم شهدا ، مدیران شهری ، فرماندهان حوزه و پایگاه های مقاومت بسیج ، معاونین شهردار و دیگر مسئولین شهرداری با حضوردر گلزار های شهدای شهر گلسار ، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، به ذکر فاتحه و گلباران مزار شهدا پرداختند.

گلباران گلزار های شهدای شهر گلسار همزمان با هفته دفاع مقدس:

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گلسار ، روز پنج شنبه مورخ 98/07/04 همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس خانواده معظم شهدا ، مدیران شهری ، فرماندهان حوزه و پایگاه های مقاومت بسیج ، معاونین شهردار و دیگر مسئولین شهرداری با حضوردر گلزار های شهدای شهر گلسار  ، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، به ذکر فاتحه و گلباران مزار شهدا پرداختند.