۱۳۹۸/۰۷/۰۱
زنگ بازگشایی مدارس نوبت بعد از ظهر شهر گلسار نواخته شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گلسار ، جشن آغاز سال تحصیلی جدید با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا مدیران شهری ، معاونت پژوهشی و مسئول حراست اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ ، فرمانده حوزه مقاومت بسیج 615 کمیل ابن زیاد برادران ، انجمن اولیا و مربیان و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری در آموزشگاه اعلائی راد شهر گلسار برگزار گردید.در این مراسم مهرانی(مدیر آموزشگاه) ضمن خیر مقدم با مهمانان حاضر در مراسم شروع سال تحصیلی و تقارن آن با هفته دفاع مقدس را خدمت دانش آموزان تبریک عرض نمود . نمایندگان اداره آموزش و پرورش نیز در سخنانی حضور دانش آموزان در مدارس را بهترین فرصت برای ارتقای درجات علمی دانستند. همچنین در این مراسم از 3 نفر از فرهنگیان این آموزشگاه که بازنشسته گردیدند تقدیر به عمل آمد . در اخر با به صدا در آمدن زنگ مدرسه و شروع سال تحصیلی جدید دانش آموزان به کلاس های خود بدرقه شدند. در ادامه مدیران شهری به همراه نمایندگان اداره آموزش و پرورش با حضور در تعدادی از مدارس نوبت بعد از ظهر و عرض تبریک به مدیریت ، معلمان و دانش آموزان از تعدادی از کلاس ها نیز بازدید به عمل آوردند.

زنگ بازگشایی مدارس نوبت بعد از ظهر شهر گلسار نواخته شد:

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گلسار ، جشن آغاز سال تحصیلی جدید  با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا مدیران شهری ، معاونت پژوهشی  و مسئول حراست اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ ، فرمانده حوزه مقاومت بسیج 615 کمیل ابن زیاد برادران ،  انجمن اولیا و مربیان و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری در آموزشگاه اعلائی راد شهر گلسار برگزار گردید.در این مراسم مهرانی(مدیر آموزشگاه)  ضمن خیر مقدم با مهمانان حاضر در مراسم شروع سال تحصیلی و تقارن آن با هفته دفاع مقدس را خدمت دانش آموزان تبریک عرض نمود . نمایندگان اداره آموزش و پرورش نیز  در سخنانی حضور دانش آموزان در مدارس را بهترین فرصت برای ارتقای درجات علمی دانستند. همچنین در این مراسم از 3 نفر از فرهنگیان این آموزشگاه که بازنشسته گردیدند تقدیر به عمل آمد . در اخر با به صدا در آمدن زنگ مدرسه و شروع سال تحصیلی جدید دانش آموزان به کلاس های خود بدرقه شدند. در ادامه مدیران شهری به همراه نمایندگان اداره آموزش و پرورش با حضور در تعدادی از مدارس نوبت بعد از ظهر  و عرض تبریک به مدیریت ، معلمان و دانش آموزان از تعدادی از کلاس ها نیز بازدید به عمل آوردند.