۱۳۹۸/۰۳/۲۷
دکتر درویش پور (معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز) و هیئت همراه (مدیران کل) پس از بازدید میدانی از سطح حریم و محدوده شهر گلسار با حضور درسالن جلسات شهرداری در جلسه بررسی مسائل شهر گلسار با حضورمعاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ، مدیران شهری و معاونین شهردارحضور یافتند. در این جلسه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گلسارضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص مسائل و مشکلات شهر از قبیل: تثبیت وضعیت موجود حریم جاده قدیم کرج –هشتگرد ، احداث دیوار ساحلی رودخانه کردان ، آلودگی معادن ، تخصیص اعتبارات جهت عمران و آبادانی شهر ، تخصیص تسهیلات در بخش سرمایه گذاری ، راه اندازی امکانات درمانی ، احداث ساختمان کلانتری 12 گلسار در محدوده شهر ، بازنگری در طرح های تفصیلی و جامع شهر و ... مطالبی را عنوان نمودند . مهندس اخلاقی(معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ) نیز در مطالبی از زحمات مجموعه مدیریت شهری گلسار در برگزاری این جلسه و پیگیری جهت رفع مسائل و مشکلات شهر گلسار قدردانی نمودند. در پایان دکتر درویش پور ضمن تشکر از مجموعه مدیریت شهری در مطالبی اظهار داشتند: کار در مجموعه مدیریت شهری دشوار بوده و شهرداری از زمان تولد تا مرگ عهده در خدمت رسانی به شهروندان می باشد . ایشان همچنین بیان داشتند مدیریت در شهرداری مدیریت فرا بخشی از جنس اجرایی است و از انسجام و تعهد مجموعه مدیریت شهری گلسار قدردانی نمودند. دکتر درویش پور بیان داشت شهرداری می بایستی به صورت شبانه روزی و بدون وقفه به شهروندان خدمات ارائه نماید و معاونین شهردار و پرسنل نیز در این راه یار و یاور شهردار باشند و در هیچ امری کوتاهی ننمایند . ایشان همچنین اظهار داشتند شهرداری در حوزه خدمات ، ساخت و ساز و شهرسازی باید هدفمند و پیگیر باشد . در پایان دکتر درویش پور در جهت رفع موانع و مشکلات شهر گلسار نیز قول پیگیری و مساعدت دادند.

برگزاری جلسه بررسی مسائل شهر گلسار با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز:

دکتر درویش پور (معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز) و هیئت همراه (مدیران کل) پس از بازدید میدانی از سطح حریم و محدوده شهر گلسار با حضور درسالن جلسات شهرداری در جلسه بررسی مسائل شهر گلسار با حضورمعاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ، مدیران شهری و معاونین شهردارحضور یافتند. در این جلسه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گلسارضمن خیر مقدم به حاضرین  در خصوص مسائل و مشکلات شهر از قبیل: تثبیت وضعیت موجود حریم جاده قدیم کرج هشتگرد ، احداث دیوار ساحلی رودخانه کردان ، آلودگی معادن ، تخصیص اعتبارات جهت عمران و آبادانی شهر ، تخصیص تسهیلات در بخش سرمایه گذاری ، راه اندازی امکانات درمانی ، احداث ساختمان کلانتری 12 گلسار در محدوده شهر ، بازنگری در طرح های تفصیلی و جامع شهر و ... مطالبی را عنوان نمودند . مهندس اخلاقی(معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ) نیز در مطالبی از زحمات مجموعه مدیریت شهری گلسار در برگزاری این جلسه و پیگیری جهت رفع مسائل و مشکلات شهر گلسار قدردانی نمودند. در پایان دکتر درویش پور ضمن تشکر از مجموعه مدیریت شهری در مطالبی اظهار داشتند: کار در مجموعه مدیریت شهری دشوار بوده و شهرداری از زمان تولد تا مرگ عهده در خدمت رسانی به شهروندان می باشد . ایشان همچنین بیان داشتند مدیریت در شهرداری مدیریت فرا بخشی از جنس اجرایی است و از انسجام و تعهد مجموعه مدیریت شهری گلسار قدردانی نمودند. دکتر درویش پور بیان داشت شهرداری می بایستی به صورت شبانه روزی و بدون وقفه به شهروندان خدمات ارائه نماید و معاونین شهردار و پرسنل نیز در این راه یار و یاور شهردار باشند و در هیچ امری کوتاهی ننمایند . ایشان همچنین اظهار داشتند شهرداری در حوزه خدمات ، ساخت و ساز و شهرسازی باید هدفمند و پیگیر باشد . در پایان دکتر درویش پور در جهت رفع موانع و مشکلات شهر گلسار نیز قول پیگیری و مساعدت دادند.