سه‌شنبه, 1 مرداد 1398

عنوان : پیام تبریك رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر گلسار به مناسبت فرا رسیدن 14 تیر روز شهرداری ها و دهیاری ها
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۴

پیام تبریک رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر گلسار به مناسبت فرا رسیدن 14 تیر روز شهرداری ها و دهیاری ها:

نام‌گذاری 14 تیر به‌عنوان "روز شهرداری ها و دهياری ها" در تقویم کشور شاید در نگاه نخست تنها معطوف به نام‌گذاری بوده ولی در عمل روزی برای پاسداشت و قدردانی از زحماتی خالصانه، شبانه‌روزی و دلسوزانه دغدغه مندان مدیریت شهری و روستایی است.امروزه برنامه ريزی و مديريت نوين شهری و روستايی در فرآيند نظام مردم سالاری دينی، موجب کيفيت بخشی به خدمات شهری و روستايی شده است بطوريکه علاوه بر ارائه خدمات مناسب، شهرداريها و دهياريها به لحاظ تنوع فعاليت ها و ارزشهای فرهنگی و اجتماعی دارای اهميت فراوان می باشند.شهرداری ها و دهیاری ها باتوجه به وظائفی که مطابق قانون برای سازماندهی امور مختلف شهرها و روستاها برعهده دارند، دارای جایگاه ویژه ای در سطح مدیریت شهری و روستائی هستند. بدینوسیله فرا رسيدن ۱۴ تير ماه، روز شهرداری ها و دهياری ها را به شهردار محترم شهر گلسار جناب آقای “سید مهدی سادات رسول” و تمامی کارکنان پرتلاش و خستگی ناپذیر مديريت شهری و شهرداران و دهیاران استان البرز و بویژه شهرستان ساوجبلاغ تبريك گفته و اميدواریم كه در پرتو همكاری های متقابل و اتحاد ؛ خدماتی در خور شأن شهروندان گرامی در عرصه پيشرفت جامعه شهري ارائه شود و همچنین از زحمات خادمان مردم در عرصه های مختلف شهرداری و مدیریت شهری تشکر می نماییم و از خداوند منان توفیق روز افزون را برای این بزرگواران خواستاریم.