سه‌شنبه, 1 مرداد 1398

عنوان : تلاش همه جانبه مدیران شهری گلسار در راستای مرتفع نمودن مشكللات شهر با مساعدت مدیران استانی و شهرستانی
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۱

تلاش همه جانبه مدیران شهری گلسار در راستای مرتفع نمودن مشکللات شهر با مساعدت مدیران استانی و شهرستانی:

در راستای تلاش های مجموعه مدیریت شهری گلسار در خصوص مرتفع نمودن مشکلات شهر روز سه شنبه مورخ 98/04/11 جلسه ای به همین منظور با حضور دکتر بهمنی(نماینده مردم شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی ) ، حجت الاسلام و المسلمین مختاری(امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ) و هیئت همراه ، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرو معاونت اداری مالی شهرداری در دفتر شهردار گلسار برگزار گردید . در ابتدای جلسه پس از تلاوت قرآن کریم  مدیران شهری ضمن خیر مقدم به نماینده مردم در مجلس و امام جمعه شهرستان در سخنانی بیان داشتند شهر گلسار دارای مردمی متدین ، مؤمن و انقلابی می باشد که 52 شهید ولامقام را تقدیم انقلاب اسلامی نموده و بدلیل تاژه تأسیس بودن نیازمند حمایت  و توجه ویژه مسئولین کشوری ، استانی و شهرستانی می باشد همچنین مدیران شهری  در خصوص مسائل و مشکلات شهر از جمله: مباحث درآمدی شهر ، استقرار کلانتری در محدوده شهر ، بررسی روند بازنگری طرح جامع و تفصیلی شهر ، خدمات رسانی به جمعیتی بیش از جمعیت ثبت شده در سرشماری نفوس و مسکن ، کاهش واریز ارزش افزوده به شهر ، تخصیص عوارض آلایندگی به شهر با توجه به وجود صنایع و معادن موجود در محدوده و حریم شهر ، بررسی کاربری و آسفالت خیابان خلیج فارس ، تخصیص قیر جهت آسفالت معابر بویژه بلوار ولایت  ، عدم همکاری برخی از ادارات کل در پیگیری موضوعات شهری و شهرسازی ، احداث دیوار ساحلی در رودخانه کردان بویژه درقسمت مسکونی شهر ، تخصیص مجوز برداشت از شن و ماسه های رودخانه کردان در راستای درآمدزایی برای خدمات رسانی به شهروندان،لزوم توجه به واگذاری سالن های ورزشی شهر به افراد بومی و ... مطالبی را عنوان نمودند.حجت الاسلام و المسلمین مختاری در سخنانی ضمن تبریک دهه کرامت در راستای مسائل و مشکلات شهر گلسار تشکیل جلسه ای با حضور استاندار و برخی از مدیران کل استان را خواستار گردیدند تا در جلسه مشکلات مطرح و چاره جویی گردند. امام جمعه شهرستان همچنین از نمانده مردم در مجلس خواست موضوعات مربوط به جهاد ، محیط زیست و شعاع 120 کیلومتری از پایتخت نیز از مسئولین ارشد پیگیری گردد. در پایان دکتر بهمنی ضمن تقدیر و تشکر از مدیران شهری گلسار و بویژه امام جمعه شهرستان در خصوص پیگیری مشکلات منطقه در راستای بررسی مشکلات شهر گلسار در این جلسه طی تماس تلفنی با مسئولین خواستار توجه ویژه به این شهر و مرتفع نمودن مشکلات آن گردیدند و از مدیران شهری خواستند تا از طریق مکاتبه با دفتر نماینده مشکلات را مطرح و تا مرحله مرتفع شدن پیگیری نمایند.