سه‌شنبه, 1 مرداد 1398

عنوان : برگزاری جلسه كمیته مناسب سازی شهرستان ساوجبلاغ در شهرداری گلسار
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۰

برگزاری جلسه کمیته مناسب سازی شهرستان ساوجبلاغ در شهرداری گلسار:

روز دوشنبه مورخ 98/04/10 جلسه کمیته مناسب سازی شهرستان ساوجبلاغ با حضور اعضا و کارشناسان کمیته در شهرداری گلسار برگزار گردید . در این جلسه حاضرین در خصوص پیگیری اجرای مصوبات جلسه قبل ، ارائه گزارش اعضا از اقدامات انجام گرفته در خصوص مناسب سازی ، اتخاذ تدابیر لازم به منظور بهره مندی مطلوبتر معلولین ، جانبازان و سالمندان از امکانات و خدمات موجود در بخش های شهرستان ، بررسی روند اجرای طرح های مناسب سازی در شهر گلسار ، الزام شهرداریها به رعایت ضوابط و مقررات مناسب سازی در هنگام صدور پروانه ساختمانی و پایانکار مربوطه و ... به تبادل نظر پرداختند . در پایان اعضا و کارشناسان کمیته مناسب سازی شهرستان ساوجبلاغ از روند اجرای طرح های مناسب سازی در پروژه انجام شده و در حال اجرای شهر گلساربازدید به عمل آوردند.