سه‌شنبه, 1 مرداد 1398

عنوان : حضور و بازدید معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز و هیئت همراه از سطح حریم و محدوده شهر گلسار
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۷

حضور و بازدید معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز و هیئت همراه از سطح حریم و محدوده شهر گلسار:

دکتر درویش پور(معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز) به همراه مهندس فلاح پور(مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری) ، مهندس سلمانی(مدیر کل دفتر فنی استانداری)، مهندس مهرور(مدیر کل مدیریت بحران استانداری) و مهندس جهانی(مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز) با حضور در شهر گلساربه همراه مهندس اخلاقی(معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ) و مجموعه مدیریت شهری گلسار از سطح حریم و محدوده شهر بازدید به عمل آوردند . در این بازدید ها وضعیت آسفالت خیابان خلیج فارس ، جاده اصلی، و همچنین صدور مجوزهای صنعتی این خیابان ، تجهیز پایگاه چند منظوره مدیریت بحران غدیر خم  و آتشنشانی شهرداری ، کاهش حریم راه عبوری شهر و ایجاد جاده کمربندی ،توسعه و احداث شهرک مروارید اندیشمندان ، بررسی وضعیت راه خیابان های گل ماکیان ، مرغک و تک ماکارون ، بررسی احداث کنارگذر گل ماکیان جهت دسترسی شهروندان  به ضلع شمال آزادراه کرج قزوین ، روند احداث ایستگاه مترو شهر گلسار ، احداث دیوار ساحلی رودخانه کردان ، وضعیت عبور و مرور ابتدای خیابان شهید بهشتی ، تخصیص بودجه جهت تکمیل پروژه های پارک 6/5 هکتاری ، ساختمان اداری شهرداری و بلوار 30 متری امام خمینی (ره) مورد پیگیری قرار گرفت . پایان بخش بازدیدها حضور دکتر درویش پور و هیئت همراه بر سر مزار شهدای گرانقدر شهر گلسار  و شرکت در جلسه برسی مسائل شهر گلسار بود .