دوشنبه, 27 خرداد 1398

عنوان : حضور خانواده معظم شهدا ، مدیران شهری ، بسیجیان و مردم ولایت مدار شهر گلسار در مراسم متمركز شهرستانی گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۳

حضور خانواده معظم شهدا ، مدیران شهری ، بسیجیان و مردم ولایت مدار شهر  گلسار در مراسم متمرکز شهرستانی گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) :

مراسم متمرکز شهرستانی سی امین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) روز دوشنبه مورخ 98/03/13 با حضور خانواده معظم شهدا ، فرماندار ،ائمه جمعه شهرستان ساوجبلاغ و چهارباغ، نیروهای نظامی و انتظامی ، اعضای شورای اسلامی،شهردار و پرسنل شهرداری ، بسیجیان و مردم متدین و ولایت مدار شهرگلسار و دیگر مسئولین و عاشقان و دلدادگان امام خمینی (ره) در مسجد جامع شهرهشتگرد برگزار گردید . در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین فیاض به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) به مدیحه سرایی پرداختند. حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محمدی (امام جمعه چهارباغ) در سخنانی در خصوص ویژگی های امام راحل(ره)به ایراد سخنرانی پرداختند.در پایان مراسم مسئولین با حضور و نثار فاتحه و گل بر سر مزار شهدای گمنام مصلی با آرمان های امام راحل (ره) و شهدا تجدید بیعت کردند.