دوشنبه, 27 خرداد 1398

عنوان : دعوت اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار گلسار از شهروندان جهت شركت در راهپیمایی باشكوه روز جهانی قدس
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۹

دعوت اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار گلسار از شهروندان جهت شرکت در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس:

روز جهانی قدس يادگار ارزشمند حضرت امام خميني (ره) و  به معنای احیای ارزش ها و فرهنگ اسلامی در ظلم ستیزی از انسان‌های مظلوم و سردادن فریاد در برابر کفر و ظم و ستم  است تا ملتهاي مسلمان جهان نفرت و انزجار خودشان را نسبت به ظالمان ابراز نمایند.راهپيمايي روز قدس نشان دهنده وحدت و انسجام مسلمين سراسر جهان است و  نگاه مردم دنیا در روز قدس به مردم ایران است. ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مردم ولایتمدار شهر گلسار بدینوسیله در پاسخ به ندای مظلومیت مردم فلسطین و با تأسی به فرمایش تاریخی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران که “روز قدس روز اسلام است” و با الهام از فرمایش راهبردی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که “مسأله فلسطین امروز مسأله اول جهان اسلام است”  از تمام شهروندان گرانقدر دعوت می‌نماییم تا بار دیگر با حضوری پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، تجلی همبستگی و همدلی خود را در دفاع از ارزش‌های انسانی و اعتقادی و مردم مظلوم فلسطین نشان دهند.