دوشنبه, 27 خرداد 1398

عنوان : برگزاری جلسه هماهنگی گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و راهپیمایی روز قدس در شهر گلسار
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۲
    /  6

برگزاری جلسه هماهنگی گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و راهپیمایی روز قدس در شهر گلسار:

روز پنج شنبه مورخ 98/03/02 به منظور هماهنگی و برنامه ریزی در برگزاری هر چه با شکوهتر مراسم سی امین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره ) و راهپیمایی  روز قدس جلسه ای با حضور شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر گلسار ، فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج خواهر و برادر  شهر گلسار و مسئولین ذیربط شهرداری در دفتر شهردار گلسار برگزار گردید . در این جلسه حاضرین در خصوص کیفیت وسایل ایاب زائرین حرم امام ، برنامه ریزی جهت پذیرایی افطاری شهروندان حاضر در حرم امام ، برگزاری مراسم در شهر ، تهیه وسایل ایاب و ذهاب راهپیمایی روز قدس و... جهت برگزاری هر چه با شکوه تر این مراسمات به تبادل نظر پرداختند همچنین در پایان این جلسه به مناسبت فرا رسیدن سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر و برنامه ریزی برگزاری مراسم در این خصوص در شهر گلسار نیز مطالبی عنوان گردید .