يکشنبه, 29 ارديبهشت 1398

عنوان : افتتاح اولین ایستگاه كاهش آسیب های اجتماعی شهرستان ساوجبلاغ در شهر گلسار
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۸

افتتاح اولین ایستگاه کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان ساوجبلاغ در شهر گلسار:

روز چهارشنبه مورخ 98/02/18 اولین ایستگاه کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان ساوجبلاغ با حضور آقای دکتر جعفری(مسئول امور اجتماعی فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ) ، مهندس ثانی(رئیس اداره بهزیستی شهرستان ساوجبلاغ) ، کوه فلاح(معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری گلسار) و برخی از نمایندگان دستگاه های ذیربط استان البرز و شهرستان ساوجبلاغ در شهر گلسار افتتاح گردید. در این مراسم مهندس ثانی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین ، از توجه و همکاری مجموعه مدیریت شهری گلسار در استقرار این ایستگاه در شهر گلسار قدردانی نمودند و در خصوص فعالیت های این ایستگاه مطالبی را عنوان نمودند. در ادامه کوه فلاح ضمن قدردانی از زحمات مجموعه بهزیستی استان البرزو بویژه ریاست اداره بهزیستی شهرستان ساوجبلاغ  ، استقرار این ایستگاه را مثبت ارزیابی نموده و بیان داشتند مجموعه مدیریت شهری گلساردر راستای کاهش آسیب های اجتماعی آماده هرگونه همکاری با  دستگاه های ذیربط می باشد . شایان ذکر است ایستگاه کاهش آسیب های اجتماعی در شهر گلسار در بلوار امام رضا(ع) جنب چاه آب قدیم می باشد و همه روزه  از ساعت 9 صبح الی 15 عصر خدماتی نظیر: توزیع بسته های کاهش آسیب ، تست ایدز و آموزش پیشگیری ،ارجاع به مراکز درمانی و بازتوانی اعتیاد ،مشاوره خانواده و روانشناختی و مددکاری و ... را به صورت رایگان ارائه می نماید .