يکشنبه, 29 ارديبهشت 1398

عنوان : حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گلسار در مراسم بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهرستان ساوجبلاغ
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۴

حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گلسار در مراسم بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهرستان ساوجبلاغ:

روز دوشنبه  مورخ 98/02/14 مراسم بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهرستان ساوجبلاغ با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز ، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری ، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ و مسئولین استانی و شهرستانی ، شهرداران و اعضای شورای اسلامی شهر و روستاهای شهرستان در مجموعه ایثار برگزار گردید . خانی نژاد رئیس شورای اسلامی شهرستان در آغاز مراسم به ارائه گزارش و اقدامات این شورا پرداخت .در این مراسم  همچنین معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز ضمن پاسداشت روز شورا گفت: بعد از فعالیت شوراها بستر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت و اداره جامعه فراهم شده است.فرماندار ساوجبلاغ هم در سخنانی با بیان اینکه شوراها نمایندگان مردم در پارلمان های شهری و روستایی هستند گفت: در شهرستان ساوجبلاغ ۲۹۸ اعضای شورای شهر و روستا وجود دارد که در پنج شهر ۲۷ نفر عضو شورا و در روستا ۲۷۱ نفر هستند. فرماندار ساوجبلاغ در پایان از شوراها و دهیاران و شهرداران خواست: از نخبگان و کارآفرینان روستاها و شهرها استفاده نمایند. اهدا لوح سپاس به بر ترین ها بخش پایانی این همایش بود که در این مراسم از آقای حاج منوچهری(عضو شورای اسلامی شهر گلسار) به عنوان شورای کارآفرین نمونه تقدیر به عمل آمد.