يکشنبه, 29 ارديبهشت 1398

عنوان : دیدار مدیران شهری با مدیران و معلمان مدارس شهر گلسار به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۱

دیدار مدیران شهری با مدیران و معلمان مدارس شهر  گلسار به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم:

به مناسبت فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم ، شهردار ، اعضای شورای اسلامی ،فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج 615 برادران و 616 خواهران و معاونین شهردار جهت تجلیل از زحمات دلسوزانه معلمان شهر گلسار از نزدیک با آنها دیدار و هفته معلم را به آنها تبریک  و با اهدای هدیه ای از زحمات این عزیزان قدردانی نمودند. این دیدار ها از آموزشگاه های نوبت صبح (اعلائی راد ، امام موسی کاظم(ع) و شهید ایرج خرمجاه ، عماریاسر، دبیرستان و هنرستان آیت ا... خامنه ای (مدظله العالی)، شهدای امین پور) صورت پذیرفت. در این دیدارها مدیران شهری از تلاش‌های فرهنگیان محترم در راستای هدایت و ارشاد نسل کنونی تقدیر نمودند و در راستای مرتفع نمودن مشکلات مدارس در حد توان قول مساعد دادند.