يکشنبه, 29 ارديبهشت 1398

عنوان : پیام تبریك مدیران شهری گلسار به مناسبت 11 اردیبهشت روز جهانی كار و كارگر
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۰

پیام تبریک مدیران شهری گلسار به مناسبت 11  اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر:

کار و تلاش در فرهنگ بشری به عنوان جوهره‌ اصلیِ و مایه‌ قوام زندگی بشر و در فرهنگ دینی، عامل سعادت و رستگاری حيات دنيوي و اخروي و يك امر مقدس همواره مورد تكريم و احترام بوده است. کارگران بازوان حركت جامعه به سوي رشد، تعالي و شكوفايي   می باشند و بی شک هر جامعه‌اي كه از فرصت انديشه و بازوي هنرمند كارگران استفاده بهتری نماید، به توسعه و پيشرفت بیشتری دست خواهد یافت، کارگرانی که در طول مبارزات ستم شاهی ملت ایران، دوران هشت سال دفاع مقدس و عرصه های مختلف سازندگی نقش به سزایی داشته اند و در دست یابی به اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز سهم عمده ای ایفا می کنند.بدین وسیله ضمن ارج نهادن به زحمات تلاش گران عرصه جهاد اقتصادی کشور، فرا رسیدن روز کارگر را به جامعه کارگری زحمتکش شهر گلسار بویژه کارگران متعهد و پرتلاش شهرداری گلسار که با تلاش شبانه روزی خود زمینه توسعه و آبادانی همه جانبه شهر را فراهم می نمایند تبریک عرض نموده به  امید آنکه در سال «رونق تولید» و با تلاش کارگران شریف ، این سربازان عرصه کار و تلاش گام های بزرگ دیگری در راه توسعه، رونق، پیشرفت و کسب دستاوردهای عظیم اقتصادی برای ملت بزرگ ایران اسلامی برداشته شود و از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان کارگر آرزوی موفقیت و بهروزی  می نماییم.